Çiljeta origjinale kundër asaj false

Çili e ka marrë për seriozisht këtë gjë, pasi ka denoncuar personat të cilët kanë hapur këto faqe në emër të saj. Thuhet se është fajtori kryesor është një djalë 35 vjeçar nga Maqedonia. Ky djalosh i ka përdorur këto faqe për arsye të përfitimit të klikimeve dhe shpërndarje të faqeve nëpër të gjitha rrjetet…

ShowBiz

17/10/2013 11:15

Çili e ka marrë për seriozisht këtë gjë, pasi ka denoncuar personat të cilët kanë hapur këto faqe në emër të saj. Thuhet se është fajtori kryesor është një djalë 35 vjeçar nga Maqedonia.

Ky djalosh i ka përdorur këto faqe për arsye të përfitimit të klikimeve dhe shpërndarje të faqeve nëpër të gjitha rrjetet sociale.

Këngëtarja ka urdhëruar që të mbyllen të gjitha faqet me emër të saj, sepse kjo ia prish imazhin e karrierës së saj si këngëtare.