Cili numër duhet të jetë në vend të makinës, e thjesht, por shumë pak e gjejnë zgjidhjen

Sfidimi i vetes në puzzle të ndërlikuar është diçka që bëhet më argëtuese me kalimin e viteve.

Fun

05/01/2019 22:30

Shumica prej nesh po jetojnë shumë jetë pasive këto ditë, me shumë orë të shpenzuara para një monitori, telefoni celular ose TV. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme për të ushtruar trurin tuaj. Unë gjithmonë ndjehem i freskët dhe i vëmendshëm pasi kalova disa minuta në një puzzle të ndërlikuar!

Kam gjetur atë në internet, dhe unë thjesht kam për të ndarë atë me ju.

Mister

A mund ta kuptoni numrin e vendparkimit që përmban makinën?

Shumë e ndërlikuar, apo jo? Nëse doni zgjidhje, thjesht shkoni poshtë.

Për t’i bërë gjërat më të lehtë, shikoni në hapësirat e parkimit nga drejtimi tjetër:

Rrotullojeni foton dhe do të shihni se numrat e vendndodhjes së parkimit që më parë kanë qenë 16, 06, 68, 88 dhe 98 janë në fakt 86, 88, 89, 90 dhe 91.

Unë mendoj se shumica e njerëzve mund të kuptoj se cili numër i përket vendit të makinës së parkuar kur e shohin atë në këtë mënyrë.

Përgjigja është 87! /Lajmi.net/