Cilat seriale u shfaqën ndër vite në Kosovë dhe cili ishte mesazhi i tyre

Serialet që janë transmetuar më parë nëpër televizione e video-kaseta, kanë lënë gjurmë si me interpretimet e aktorëve ashtu edhe me mesazhin që kanë dashtur ta përcjellin. Pa dyshim ‘Mahmutovitë e Rexhepovitë’ është njëra nga to e cila ka trajtuar temën e armiqësive mes familjeve të Kosovës. Pas këtij seriali është shfaqur komedia ‘Familja Moderne’…

Fun

10/01/2024 23:58

Serialet që janë transmetuar më parë nëpër televizione e video-kaseta, kanë lënë gjurmë si me interpretimet e aktorëve ashtu edhe me mesazhin që kanë dashtur ta përcjellin.

Pa dyshim ‘Mahmutovitë e Rexhepovitë’ është njëra nga to e cila ka trajtuar temën e armiqësive mes familjeve të Kosovës.

Pas këtij seriali është shfaqur komedia ‘Familja Moderne’ dhe seriale të tjera, shkruan lajmi.net.

Gazetarja e lajmi.net Rinë Haziri ka analizuar disa prej tyre dhe mesazhin që kanë përcjellur ato.