Cilat janë filmat më të shikuar në SHBA (VIDEO)

Filmi  “Taken”, pjesa e tretë ka kryesuar në ‘box office’ me 40.4 milionë dollarë përfitime nga shitja e biletave, duke u bërë kështu filmi më I shikuar në SHBA…

ShowBiz

12/01/2015 21:20

Taken 3, është filmi më I shikuar në SHBA, ndërsa, filmi me Liam Neesonin në rolin kryesor ka larguar nga kreu “The Hobbit: The Battle of the Five Armies” që kësaj jave përfitoi vetëm 9.4 milionë dollarë. Drama historike “Selma” zuri vendin dytë (11.2 milionë dollarë), kurse vendi i tretë i takoi “Into the Woods” (9.8 milionë dollarë).

Dhjetë filmat më të shikuar në SHBA dhe Kanada në vikendin që lamë pas:

 

1. Taken 3 – 40.4 milionë dollarë

2. Selma – 11.2 milionë dollarë

3. Into the woods – 9.8 milionë dollarë

4. The Hobbit: The Battle of the Five Armies – 9.4 milionë dollarë

5. Unbroken – 8.4 milionë dollarë

6. The Imitation Game – 7.6 milionë dollarë

7. Night at the Museum: Secret of the Tomb – 6.7 milionë dollarë

8. Annie – 4.9 milionë dollarë

9. The Woman in Black 2: Angel of Death – 4.8 milionë dollarë

10. The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – 3.7 milionë dollarë