Cila është diferenca mes Suedisë dhe Sirisë? (Video)

Video e mëposhtme e UNHCR-së tregon se vetëm me një kërkim te fotot në Google mund të shohësh diferencën mes dy vendeve.

Bota

01/02/2015 23:55

Ky krahasim është bërë jo pa qëllim dhe me mesazhin për t’i dhënë fund luftës.