Çifti ‘Fenix’ në Jamaica

Tuna ka lajmëruar pas përfundimit të X Factor se do të pushojë disa ditë pas shumë obligimeve që ka pasur që një kohë të gjatë. Dhe duket se ka ditur ta zgjedhë vendin perfekt për t’i kaluar këto ditë. Ajo bashkë me Cozman kanë shkuar në Jamaica, ku kanë filluar menjëherë me postime të fotove me…

ShowBiz

17/03/2014 12:48

Tuna ka lajmëruar pas përfundimit të X Factor se do të pushojë disa ditë pas shumë obligimeve që ka pasur që një kohë të gjatë.

Dhe duket se ka ditur ta zgjedhë vendin perfekt për t’i kaluar këto ditë.

Ajo bashkë me Cozman kanë shkuar në Jamaica, ku kanë filluar menjëherë me postime të fotove me pamje shumë të bukura të vendit, madje Cozman ka postuar një foto me përshkrimin ‘Kjo shkon për të gjithë konsumuesit e marijuanës’, një ‘kampanjë’ për legazlizimin e këtij bari, ku ai vetë shihet duke tymosur.