Christina Millian me dekoltenë më të nxehtë të së dielës (Foto)

Christina Millian tregon trupin fantastik në bikinit blu.

ShowBiz

09/08/2015 15:04

Është sezoni i pushimeve dhe shumë njerëz kanë vërshuar drejt hoteleve apo restoranteve.

Edhe Christina Milian ka mbërritur në Las Vegas, në resortin Flamingo.

Atje organizoi edhe një festë në pishinë, ndërsa vetë ishte ylli i mbrëmjes./Mapo

Atje organizoi edhe një festë në pishinë, ndërsa vetë ishte ylli i mbrëmjes.

dekolteja

'That was super fun #Vegas!' The Emmy winner - who turns 34 next month - had a blast chilling with her BFF/assistant Lauren Rodgers (L) and make-up artist Angel Merino'That was super fun #Vegas!' The Emmy winner - who turns 34 next month - had a blast chilling with her BFF/assistant Lauren Rodgers (L) and make-up artist Angel Merino  Back-to-back parties: The reality star couldn't overdo it either as she's also hosting Champagne Sundays at the the LINQ Hotel & Casino the very next dayChristina told the Las Vegas Sun this week: 'I stay so busy that I don't eat as much as I should. And I like to eat, no, love to eat! I do get full quickly because of my metabolism'Who wears short shorts? The two-time Grammy nominee later squeezed into tiny Daisy Dukes for her performance at the sweltering casinoHigh fives all around: Milian then belted her new song Like Me for the swimsuit-clad crowd