Cheryl Cole flet për rikthimin në X Factor

Gjatë ditës së hënë, Simon Cowell kishte konfirmuar se Cheryl është rikthyer në këtë shou televiziv duke thënë: “Eshtë zyrtare. Cheryl është rikthyer. Keni kujdes për atë çfarë dëshironi”. Pas këtij lajmi, ishte këngëtarja ajo e cila dha një deklaratë dukwë thënë : “Unë ndihem shumë e lumtur që jam rikthyer në X Factor. Unë…

ShowBiz

11/03/2014 12:39

Gjatë ditës së hënë, Simon Cowell kishte konfirmuar se Cheryl është rikthyer në këtë shou televiziv duke thënë: “Eshtë zyrtare. Cheryl është rikthyer. Keni kujdes për atë çfarë dëshironi”.

Pas këtij lajmi, ishte këngëtarja ajo e cila dha një deklaratë dukwë thënë : “Unë ndihem shumë e lumtur që jam rikthyer në X Factor. Unë jam inspiruar dhe ndihem e gatshme që të gjej talent të ri. Do të jenë episode shumë interesante”.

Raportohet se ajo ka shkruar një marrëveshje prej 1.5 milionë funtesh vetëm për t’u rikthyer si pjesë e jurisë të këtij shou, aty ku ishte edhe gjatë vitit 2008-2010.