Championship, dy raste të reja me Covid-19

Dy persona në dy klube të Championship kanë testuar pozitiv për koronavirusin në raundin e fundit të testimit të EFL.

Sport

07/06/2020 21:34

EFL thotë se 1,179 lojtarë dhe stafi i klubit nga 24 klubet e Championship u testuan gjatë së mërkurës, 3 qershor, e enjte, 4 qershor, e premte, 5 qershor dhe e shtuna, 6 qershor.

Nuk kishte asnjë rast pozitiv nga 135 teste të lojtarëve dhe stafit në katër klube në League One, pasi testimi u krye për herë të parë në klubet e nivelit të tretë, përcjell lajmi.net.

Kishte një pozitiv nga 132 teste të lojtarëve dhe stafit në katër klube në League Two.

Statistikat e Championship janë në përmirësim nga rezultatet e fundit të lëshuar tre ditë më parë, i cili prodhoi nëntë teste pozitive nga gjashtë klube të veçanta, duke përfshirë Preston, Huddersfield dhe Sheffield të mërkurën. /Lajmi.net/