Çfarë thotë muaji juaj i lindjes për jetën tuaj seksuale

0:52 | 20 Janar 2017

Dashuria dhe seksi janë dy faktorë të rëndësishëm në një lidhje.

Për ta thënë më ndryshe janë “shtyllat” që mbajnë gjallë lidhjen.

Dhe lidhur me seksin, astrologia Suzie Kerr Wright, ka rrëfyer për Cosmopolitan, se çfarë thotë ditëlindja juaj për jetën seksuale.

Janar:

1-Këmbëngulës kur jeni të interesuar  2-Të çuditshëm

Shkurt:

1-Aventurier  2-Pasionant  3-Të ftohtë emocionalisht

Mars:

1-Kaloni shumë kohë në krevat  2-Jeni shumë të ndjeshëm dhe të lidhur me partnerin  3-E çoni seksin në nivele të larta intimiteti

Prill:

1-Të pandalshëm kur keni dëshirë  2-Jepni gjithçka në krevat  3- “Ndizni zjarr” për momentin, por kur shuhet s’keni më dëshirë

Maj:

1-Dëshironi të ndiheni rehat  2-Jeni tamam si një makineri seksi, nuk ngopeni  3-Dëshironi të bëni dashuri poshtë çërçafëve

Qershor:

1-Përdorni pozicione të ndryshme  2-I jepni shumë intensitet  3-Pëlqeni të përdorni edhe telefonin

Korrik:

1-Emocionoheni shumë, e shijoni  2-Jeni besnik  3-Doni t’i dhuroni kënaqësi partneri

Gusht:

1-Jeni egoist  2-Urreni t’ju tregojnë se çfarë duhet të bëni në krevat  3-Tregoni sa më shumë aftësi që të jetë e mundur

Shtator:

1-Pasionant  2-Provoni gjithçka  3- Emocionoheni shumë, e shijoni

Tetor:

1-Bëni seks të mrekullueshëm  2-Nuk nxitoheni  3-Jeni të aftë te pjesa e joshjes

Nëntor:

1-Posesiv  2-Doni të jeni të nënshtruar  3- Provoni gjithçka

Dhjetor:

1-Kreativ  2-Ju pëlqen të ndërroni rolet  3-Bëni qejf