Çfarë po ndodh në Urën e Gurit dhe në shatërvanin e Prizrenit!? (FOTO)

Në qytetin e Prizrenit nga orët e hershme të mëngjesit disa persona kanë filluar përgatitjet finale të instalacionit të përgatitur për edicionin e sivjetmë të Dokufest. Në pjesën e sipërme të urës së gurit është vendosur instalacioni që brenda reflekton zogjë deri sa në Shadërvan është duke u venodsur instalacion tjetër artistik.

Lajme

05/08/2015 18:33

Instalacioni artistik, i ideuar nga kompania vendore e komunikimit dhe marketingut Paper Media për nikoqirin zyrtar të Dokufest – Limak Aeroportin Ndërkombëtarë të Prishtinës “Adem Jashari”, ka për qëllim të komunikojë përjetimet e të gjithë Kosovarëve që dëshirojnë të udhëtojnë jasht vendit por që një gjë të tillë nuk mund t’a bëjnë për shkak të vizave.

p3

Në pyetjen e redaksisë se cfarë është duke ndodhur, persona prezent të kompanisë në vendin e ngjarjes, thanë që ky është vetëm fillimi i një projekti të idejuar për klientin e tyre Limak. “Vizitorët, sidomos ata të huaj, do të kenë mundësinë të përjetojnë edhe performansën që do të ndodhë në ditën e hapjes e cila synim kryesorë ka lirinë e lëvizjes dhe pamundësinë tonë për të udhëtuar lirshëm, që është edhe në pajtim me moton e edicionit të Dokufest të këtij viti.”, deklarojnë persona nga kjo kompani vendore.

p2

Vitin që po lëmë pas Paper Media ideoi dhe realizoi në tërësi instalacionet e Limak Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” për edicionin e kaluar të Dokufest. Të gjithëve na kujtohen flamujtë në xhita mbi urën e gurit por edhe instalacionet tjera shumë kreative gjatë gjithë festivalit për të promovuar ndryshimin nën moton, Të gatshëm për ndryshim!

p1

Paper Media është kompani kosovare e komunikimit dhe marketingut. E vlerësuar me disa çmime ndërkombëtare në fushën e marrëdhënieve me publikun dhe prodhimeve audio-vizuele, kjo kompani vlerësohet të jetë ndër kompanitë më profesionale të lëmisë së vet në Kosovë, Shqipëri dhe më gjerë.

Instalacioni në Urën e Gurit në Prizren

Kompania ka punuar edhe shumë video reklama që në Kosovë dhe Shqipëri u mirëpriten, duke përfshirë edhe reklamën e Aeroportit të Prishtinës, Albtelecomit dhe reklamat e Eagle Mobile të disa viteve më parë.