Çfarë po kërkon ky Golf 2 në fushën e futbollit? (VIDEO)

Ballafaqimi mes Tërstenikut dhe Temnicës është ndalur për disa minuta pas këtyre skenave të ndodhura. Në fushë pati përplasje mes futbollistëve, kurse një prej të lënduarve u transportua me Golf 2.