Çfarë është dashuria… !?

Me anë të dy personazheve që ai ka krijuar sjellë gjestet e vogla por të cilat janë shprehje e dashurisë, e këto veprime janë të përditshme dhe shumë të thjeshta. E kemi dëgjuar mijëra herë 'dashuria është në gjërat e vogla' dhe këto ilustrime vetëm se e fortësojnë këtë bindje.

Lajme

29/09/2015 13:19

Artisti ‘Puuung’ i cili është nga Koreja Jugore ka krijuar disa ilustrime të ëmbla, dhe të bukura të cilat në mënyrë të thjeshtë por me detaje të rëndësishme paraqesin atë se ‘çfarë në të vërtetë është dashuria.’
Me anë të dy personazheve që ai ka krijuar sjellë gjestet e vogla por të cilat janë shprehje e dashurisë, e këto veprime janë të përditshme dhe shumë të thjeshta. E kemi dëgjuar mijëra herë ‘dashuria është në gjërat e vogla’ dhe këto ilustrime vetëm se e fortësojnë këtë bindje.
/lajmi.net