Çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të veshni këtë dimër (Foto)

Askush nuk mund të jetë gjatë gjithë kohës me tendencat e fundit të modës, por megjithatë eleganca nuk duhet të mungojë. Më poshtë keni disa këshilla se çfarë duhet të keni këtë dimër në dollapin tuaj dhe si duhet t’i kombinoni ato, transmeton Klan Kosova.

Lifestyle

03/12/2016 12:29

Askush nuk mund të jetë gjatë gjithë kohës me tendencat e fundit të modës, por megjithatë eleganca nuk duhet të mungojë.

Më poshtë keni disa këshilla se çfarë duhet të keni këtë dimër në dollapin tuaj dhe si duhet t’i kombinoni ato, transmeton Klan Kosova.