Çfarë do thotë të jetosh për Morena Tarakun?

Modelja e këngëtarja  njohur Morena Taraku shpesh lë mbishkrime për jetën de dashurinë që ka për familjen. Së fundmi ajo ka treguar përveç këtyre ajo i do edhe kafshët

ShowBiz

28/12/2014 11:51

Morena në Instagram ka postuar një fotografi me një mace, ndërsa ka lënë një mbishkrim në të cilin tregon se çfarë do të thotë të te jetosh.

“Të jetosh do te thotë të falësh dashuri sepse duke falur dashuri ti kupton se sa e bukur është jeta afër krijesave që ti i do dhe të duan…” ishte shkrimi i bukuroshes Taraku. Lajmi.net