Ceremonia për Topin e Artë fillon në 18:30

Sonte do të jepet dhe çmimi më i madh individual, Topi i Artë, në një ceremony që do të fillojë në ora 18:30 në Cyrih të Zvicrës.

Sport

12/01/2015 12:03

FIFA ka zbuluar se ceremonia për Topin e Artë që do të mbahet në Nyon të Zvicrës do të fillojë në ora 18:30.

Siç e dimë të gjithë, kandidatët për të fituar këtë çmimi janë treshja: Lionel Messi, Manuel Neuer dhe Cristiano Ronaldo, të cilët do të garojnë kokë më kokë për këtë çmim.

Përpos Topi të Artë, gjatë mbrëmjes së sotme do të ndahen edhe shumë çmime tjera, si goli i vitit, formacioni i vitit dhe disa çmime tjera.