Cedomir Jovanoviq në televizionin e kontrolluar nga Vuçiq: A jeni normal që ta ndalosh festivalin “Mirdita Dober dan”?

Kryetari i Partisë Liberal Demokratike (LPD), Çedomir Jovanoviq, është debatuar me Milosh Radenkoviqin, drejtuesin e programit të mëngjesit në televizionin e regjimit të Vuçiqit “Prva”, dhe e ka pyetur atë pse nuk merr pushkën dhe i bashkohet ushtrisë dhe shkaktoi kaos të përgjithshëm në studio në të cilën ishte edhe krimineli i luftës Vojislav Sheshel.…

Lajme

18/06/2024 08:24

Kryetari i Partisë Liberal Demokratike (LPD), Çedomir Jovanoviq, është debatuar me Milosh Radenkoviqin, drejtuesin e programit të mëngjesit në televizionin e regjimit të Vuçiqit “Prva”, dhe e ka pyetur atë pse nuk merr pushkën dhe i bashkohet ushtrisë dhe shkaktoi kaos të përgjithshëm në studio në të cilën ishte edhe krimineli i luftës Vojislav Sheshel.

Tema kësaj radhe ishte mbajtja e festivalit “Mirdita, ditë e mirë”, i cili është caktuar për fundjavën e fundit të qershorit në Beograd dhe ai festival duhet të pajtojë serbët dhe shqiptarët.

Jovanoviq tha se ky festival duhet të mbahet në Vidovdan.

Kur u pyet nga nikoqiri nëse ai tubim duhet të ndalohet, Jovanoviq pyeti: “A je normal?”

“A je normal që ta ndalosh atë tubim në Beograd, a e di sa herë është mbajtur deri më tani?

Prezantuesja i është përgjigjur që nga viti 2014, për të cilën kreu i LDP-së e ka pyetur se sa vite janë, ndërsa Radenkoviq ka thënë “dhjetë vjet”.

“Po çfarë ndodhi”, vazhdoi me pyetjet e tij Jovanoviq.

Radenkoviq u përgjigj se këtë vit festivali “Mirdita, dita e mirë” do të jetë në Vidovdan, “ditën e dytë”.

Jovanoviq ishte gati për këtë.

“Epo, duhet të jetë në Vidovdan, se ne duhet ta kthejmë fatin tonë, ose në Vidovdan, do të nxjerrim këllëfët, do të presim shpatat dhe do të luftojmë me njëri-tjetrin. sa vjeç jeni?” – e pyeti Jovanoviq prezantuesin.

Radenkoviq u përgjigj: Unë jam mjaft i vjetër.

Jovanoviq përsëriti pyetjen: Sa vjeç?

“Tridhjetë e ca…” tha ai.

Kreu i LDP-së vazhdoi me pyetjet.

“Pra, pse nuk merrni pushkën dhe ikni, çdo ditë kemi video në televizion, duke u bërë thirrje serbëve të marrin një pushkë dhe të shkojnë në ushtri”, tha Jovanoviq.

Në atë moment bisedës i është bashkuar edhe Sheshel me një pyetje drejtuar kryetarit të LDP-së.

“Sa vjeç jeni, Çedo?”

Jovanoviq u përgjigj:

“Unë jam 53 vjeç, kam shërbyer në ushtri”, tha Jovanoviq, pas së cilës në studio u bë bujë e përgjithshme.