Capello: Messi më i miri i gjeneratës së tij

Trajneri italian, Fabio Capello ka thënë se Lionel Messi është lojtari më i mirë i gjeneratës së tij.

Sport

05/08/2015 09:56

Capello ka lavdëruar Messin duke thënë se ai është më i miri në epokën e tij.

“Ju mund të flisni për lojtarët më të mirë në histori, sepse futbolli ka pasur kohë të ndryshme dhe nga një lojtar ka qenë më i shkëlqyer në krahasim me tjerët”.

“Në fillim ishte Di Stefano, Pele pastaj më vonë Maradona e tani Messi”, përfundoi Capello.