Cantona befason me parashikimin për Shqipërinë në “Euro 2016 (VIDEO)

Legjenda franceze e futbollit, Erik Cantona, në një spot televiziv që është publikuar sot, ka folur kryesisht për pjesëmarrjen e Shqipërisë në Euro 2016. Ndryshe nga ajo që thonë ekspertët e statistikave të “Goldman Sachs”, Cantona mendon se Shqipëria jo vetëm mund të paraqitet mirë, por edhe të fitojë turneun. Për më shumë, ndiqni videon e futbollistit…

Sport

10/06/2016 08:45

Parashikoni ndeshjet e EURO 2016 dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy Note 4.