Burrë e grua përleshen me njëri-tjetrin në Gjakovë, policia i arreston

Policia e Kosovës ka arrestuar një çift në Gjakovë, meqenëse të njëjtit ishin përleshur me njëri-tjetrin. Pas tretmanit mjekësor, burri është dërguar në mbajtje, e gruaja është liruar në procedurë të rregullt. “Gjakovë 19.08.2022 – 12:00. Janë arrestuar dy të dyshuar (një femër dhe një mashkull), pasi që janë përleshur në mes vete. Pas tretmanit…

Lajme

20/08/2022 09:00

Policia e Kosovës ka arrestuar një çift në Gjakovë, meqenëse të njëjtit ishin përleshur me njëri-tjetrin.

Pas tretmanit mjekësor, burri është dërguar në mbajtje, e gruaja është liruar në procedurë të rregullt.

“Gjakovë 19.08.2022 – 12:00. Janë arrestuar dy të dyshuar (një femër dhe një mashkull), pasi që janë përleshur në mes vete. Pas tretmanit mjekësor me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje, ndërsa e dyshuara është liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në raport.