Burg i përjetshëm për gruan që joshte fëmijët me Barbie për t’i përdhunuar

Një grua e cila qe figura kryesore e një rrethi pedofilësh që abuzoi në mënyrë të pështirë me pesë fëmijë gjatë festave seksuale u dënua me burgim të përjetshëm sot.

Bota

28/09/2015 23:06

Marie Black, 34 vjeç dhe disa të rritur të tjerë që dukeshin si të “respektueshëm” i kishin përdhunuar dhe rrahur dy djemtë dhe tre vajzat për më shumë se një dekadë.

Në gjykatë u mësua se Black luante një pjesë të caktuar në këtë mes, duke i joshur vajzat me kukulla Baribie.