Bujqit protestojnë para Ministrisë së Bujqësisë, kërkojnë takim me Mustafën

Një numër i bujqve nga rajone të ndryshme të Kosovës të mbështetur nga Federata Sindikale e Bujqve të Kosovës, po protestojnë para Ministrisë së Bujqësisë. Mirëpo protestuesit nuk po i bëjnë të ditura kërkesat e tyre pa prezencën e Ministrit të Bujqësisë, Besian Mustafa.

Lajme

27/10/2020 12:17

Kryetar i Federatës Sindikale të Bujqësisë, Tahir Tahiri, ka thënë se po kërkojnë takim urgjent me ministrin Mustafa dhe se kërkesat e tyre nuk do të bëhet të ditura nëse ky i fundit nuk del në takim.

Derisa para protestuesve doli Zëvendësministri në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nehat Ramadani, i cili njoftoi protestuesit që ministri Mustafa i pret brenda në takim. Por që këta të fundit vazhdojnë të kërkojnë që ministri të dalë para gjithë protestuesve dhe jo që vetëm përfaqësuesit të futen në takim.