Budvë: Serbi me revole mbi kokë shqiptarit: Fol serbisht!

Qytetari nga Budva G.B (50) me origjinë serbe është arrestuar për kërcënim të turistëve shqiptarë nga Shkodra i cili me armë në kokë e ka urdhëruar të flasë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar gazetave te Podgoricës.

Lajme

20/08/2015 17:12

Sipas njoftimeve të “Vijestit” shqiptari nga Shkodra S.G (46) i cili erdhi me familjen e tij me pushime në Budva të martën u ul në një kafene pranë stacionit të autobusëve, dhe kur kameriere urdhëroi kafe, ka reaguar një persona nga një tjetër tavoline aty afër.

Policia ka njoftuar se personi “ishte i dehur” dhe ishte i irrituar se shqiptarët nuk e dinë gjuhën, kështu që ai filloi të keqtrajtuar duke i kërkuar shqiptarëve të flasin serbishten?!

Ai pastaj dyshohet se u tërhoq nga një armë dhe vuri atë nën tryezë drejtuar kah turistët nga Shqipëria, ku me pas ata ikën. Policia dhe inspektorët nga Budva menjëherë kanë intervenuar duke arrestuar te “dehurin” për 72 orë.