Buci dhe Azemi bullizojnë njëri tjetrin, Alaudini me reagime të ashpra

Buci dhe Azemi u komentuan shumë gjatë këtij prajmi, kjo si pasojë e bullizmit që kanë bërë me njëri tjetrin. Azemi e filloi debatin i pari duke e përqeshur Bucin për situatën e krijuar me të fejuarën e tij. Buci e vazhdoi debatin duke e bullizuar plotësisht dhe e imituar Azemin teksa tregonte për dhunën…

ShowBiz

08/12/2023 23:19

Buci dhe Azemi u komentuan shumë gjatë këtij prajmi, kjo si pasojë e bullizmit që kanë bërë me njëri tjetrin.

Azemi e filloi debatin i pari duke e përqeshur Bucin për situatën e krijuar me të fejuarën e tij.

Buci e vazhdoi debatin duke e bullizuar plotësisht dhe e imituar Azemin teksa tregonte për dhunën nga babai i tij.

Alaudin Hamiti, moderator i këtij programi duke e ngritur zërin iu tha se ata të dy e kanë bullizuar njëri tjetrin dhe kjo nuk duhet të ndodh.

Alaudinit ndodh që shumë shpesh t’i dal situata nga duart. /Lajmi.net/

YouTube player