Bradley Cooper dhe Irina Shayk mund të fitojnë para nga “OOPS”

Bradley Cooper duket se e ka marrë seriozisht mohimin e një romance mes tij dhe modeles ruse,Irina Shayk,pasi ka vendosur të padisë revistën franceze ‘OOPS’,e cila ka qenë revista e parë që ka raportuar se çifti është në një marrëdhënie.

ShowBiz

11/06/2015 21:30

Cooper është fotografuar disa herë nën shoqërinë e Shayk,por kjo nuk do të thotë se ai nuk ka të drejtë të ankohet në gjykatën franceze,duke pretenduar se i është dhunuar jeta e tij personale.

Nëse ai fiton gjyqin,revista i detyrohet të paguajë për dëmin e shkaktuar një vlerë prej 11 mijë eurosh.

bradley-cooper-01-800

foto_ciuman_bradley_cooper_irina_shayk-20150507-010-rita