Borut Pahor para se të bëhet emisar, ka zgjedhur të vrapojë në një maratonë vrapimi 21 kilometërshe

Ish-kryeministri slloven, Borut Pahor, i cili edhe zyrtarisht ka paraqitur aplikimin e tij për të zëvendësuar emisarin sllovak, Miroslav Lajcak, në negociatat mes Kosovës dhe Serbisë, ka njoftuar për pjesëmarrjen e tij në një maratonë vrapimi 21 kilometërshe. Duket që Pahor po “përgatitet” fizikisht meqë synon t’i futet maratonës së gjatë të Dialogut në mes…

Lajme

18/05/2024 12:04

Ish-kryeministri slloven, Borut Pahor, i cili edhe zyrtarisht ka paraqitur aplikimin e tij për të zëvendësuar emisarin sllovak, Miroslav Lajcak, në negociatat mes Kosovës dhe Serbisë, ka njoftuar për pjesëmarrjen e tij në një maratonë vrapimi 21 kilometërshe.

Duket që Pahor po “përgatitet” fizikisht meqë synon t’i futet maratonës së gjatë të Dialogut në mes të Kosovës dhe Serbisë.