Boruc, portieri golashënues

Gjatë ndeshjeve mes ekipit në stërvitje ndodhë që një prej tre portierëve të marrë rolin e futbollistit, madje në detyrë të sulmuesit. Kështu ndodhi edhe me portierin e Southamptonit, Artur Boruc i cili në përgatitje me Kombëtaren e Polonisë për ndeshjet e ardhshme kualifikuese për Kampionatin botëror 2014 nuk qëndroi në vendin e tij, por…

Sport

09/10/2013 10:56

Gjatë ndeshjeve mes ekipit në stërvitje ndodhë që një prej tre portierëve të marrë rolin e futbollistit, madje në detyrë të sulmuesit.

Kështu ndodhi edhe me portierin e Southamptonit, Artur Boruc i cili në përgatitje me Kombëtaren e Polonisë për ndeshjet e ardhshme kualifikuese për Kampionatin botëror 2014 nuk qëndroi në vendin e tij, por në sulm.

Për më tepër, ai realizoi një gol të jashtëzakonshëm të cilit pa dyshim mund t’ia ketë zili edhe një sulmues. Shikojeni dhe binduni.