Pse po protestohet?!

1459742_10201592351872676_1207011127_n

Po protestohet për shumë gjëra, nga studentët, por jo edhe për gjërat kyçe dhe elementare për të cilat doemos duhet të protestohet. Pas ardhjes së një rektori apolitik, madje i vetmi që prej pas luftës ka qenë dhe është person…

Lexo artikullin