Mc Kresha me Gjikon me kenge te vjedhur…

Screenshot_1

Reperet Mc Kresha dhe Gjiko kane publikuar kengen me te re te tyre ,te quajtur “Edhe tri”

Por ajo qe verehet ne komentet e fansave te repereve ne videon e kenges ne Youtube eshte se kenga eshte e Interpretuar njejte dhe beat-i i kenges eshte shume i njejte me kengen 

O.T. Genasis – Touchdown (Remix) feat. Busta Rhymes & French Montana 

Ne pamundesi te publikimit te kengeve mund te hyni ne linkun e kenges”https://www.youtube.com/watch?v=FmoT9Qn5EdM” me te cilen supozohet se Mc Kresha ka “vjedhur” dhe ta beni krahasimin edhe pse ato duken shume te njejta ,kjo nuk eshte hera e pare qe Kengetaret Shqiptare “Huazojne” pjese apo teresisht kenget e huaja …

SQARIM!

Shkrimet në blogun e lajmi.net janë shkrime të përdoruesve të ndryshëm, të mundësuara nga lajmi.net. Shkrimet që i lexoni në blog nuk paraqesin qëndrimin e redaksisë së lajmi.net. Nëse një shkrim mendoni se ka përmbajtje që është e papërshtatshme në çfarëdoformë, klikoni butonin raporto apo na shkruani në [email protected]

Raporto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *