Çfarë?

Blogu është një hapësirë në internet ku juve ju mundësohet që të shkruani mendimet dhe pikëpamjet tuaja për çështje të caktuara.

REGJISTROHU TANI DHE BOTO SHKRIMIN TËND!

Është një lloj ditari dixhital që ju mundëson të shkruani atë që mendoni, publikisht.

Për më shumë informacione për Blogun si shërbim, klikoni këtu për ta lexuar artikullin e Wikipedias.

Përderisa keni shumë mundësi që të hapni një blog nga faqe të shumta të huaja që ju mundësojnë një gjë të tillë, nuk ka ndonjë webfaqe shqiptare ekskluzivisht për këtë punë.

Aq më pak, nuk ka hapësirë mediale për një gjë të tillë.

Për këtë qëllim është hapur kjo platformë nga lajmi.net.

Platforma ka për qëllim që t’i jep hapësirë individëve që duan të shprehen për tema të përditshme, lajme, fushën e vet profesionale, të postojnë fotografi, video apo çfarëdo që duan, në mënyrë që të nxisë debatin publik dhe informimin e qytetarëve për gjithçka, jo vetëm për tema që trajtohen nga vet mediat.

Për çdo paqartësi, vërejtje, sygjerim, kritikë, ide apo të ngjashme, mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]