Vetmia në hijen e errët

11

Ditë e ftohtë me shi , diku edhe me fluska bore. – Shiu ec  verdallë rrugëve te këtij vendi  te shkretë.  Askush nuk lëviz. Të vije nje dyshim se të gjithë kanë ikur dhe askush nuk është këtu.Perballë kësaj dritarje…

Lexo artikullin

Shoqe shoqe, kallamoqe

E keni vënë re se si çdo fundvit ngërthen në vete një lloj nostalgjie për vitin plak por edhe një lloj entuziazmi për vitin që po vjen, dhe këto dy emocione sikur garojnë fuqishëm me njëra tjetrën brenda nesh për…

Lexo artikullin