MOMENTE TE BUKURA

19

  Une jam piktor shqiptar që jetoj në Linz të Austrisë. Nga 22 tetori është hapur ekspozita ime personale e dyta me radh në kryeqytetin austriak, Vjenë. Ekspozita mban titullin "Momente të bukura" dhe  është e hapur deri  me 15 janar…

Lexo artikullin