Emigrimi

12071795_1491852607781344_209412604_n

Një ditë prej ditëve kur vendin tonë e kishe kapluar nje krizë e madh politike,ekonomike shoqerore ndodhi ajo qe e kisha pritur me se paku per te mos thënë e papritur sepse prej kohësh prindërit e mi kishin një shqetësim…

Lexo artikullin

Vitet e ’90 kthehen në Kosovë

Në Kosovën e lirë, të pavarur dhe sovrane është e pamundur të festohet. Përderisa Shqipëria festonte Ditën e Flamurit, Kosova nuk iu gëzua kësaj dite të madhe, përkundrazi Prishtina u shndërrua në Kryeqytet i Shtetit Policor. Dhjetra e mijëra qytetarë…

Lexo artikullin

Kosova dhe UNESCO

12027240_939615192775507_1538410512989518685_o

Pozita gjeografike e favorshme dhe urë lidhëse në mes lindjes dhe perëndimit në periudha të ndryshme urë ndarëse në mes perandorive, sot me punë dhe përkushtim maksimal mundohet të jetë urë lidhëse në mes shtetesh. Duke qenë në këtë pozitë…

Lexo artikullin

Raportimi gazetaresk me dy teha!

1508519_699049360223569_2255165469608724244_n

Në shumë emisione, si televizive ashtu edhe nëpër radio, janë bërë të mundshme ankesat e qytetarëve për shumë çështje që lidhen me jetën e tyre. Edhe shumë herë të tjera, ashtu siq bëhet një lajm, kemi shumë raste kur vetë…

Lexo artikullin

Pse po protestohet?!

1459742_10201592351872676_1207011127_n

Po protestohet për shumë gjëra, nga studentët, por jo edhe për gjërat kyçe dhe elementare për të cilat doemos duhet të protestohet. Pas ardhjes së një rektori apolitik, madje i vetmi që prej pas luftës ka qenë dhe është person…

Lexo artikullin