Blendi Fevziu me vlerësime të larta për policët e Kosovës: Duken si amerikanë, s’kanë lidhje me Ballkanin fare

Gazetari dhe publicisti nga Shqipëria, Blendi Fevziu ka vlerësuar lartë aksionin e Policisë së Kosovës të zhvilluar së fundi në veri të vendit. Derisa gazetari Artan Hoxha po fliste për aksionin fantastik që e realizoi Policia e Kosovës në veri ndërhyri Feziu i cili u shpreh se edhe policët e thjeshtë kur të ndalojnë në…

Lajme

27/09/2023 11:13

Gazetari dhe publicisti nga Shqipëria, Blendi Fevziu ka vlerësuar lartë aksionin e Policisë së Kosovës të zhvilluar së fundi në veri të vendit.

Derisa gazetari Artan Hoxha po fliste për aksionin fantastik që e realizoi Policia e Kosovës në veri ndërhyri Feziu i cili u shpreh se edhe policët e thjeshtë kur të ndalojnë në rrugë, duken si amerikanë.

“Edhe policët që të ndalojnë në rrugë janë si amerikanët, s’kanë lidhje me Ballkanin fare”, tha Fevziu.

Theksojmë se sot në Mbledhjen e Qeverisë së Kosovës u morë vendim për ndarjen prej 50 mijë eurove për familjen e reshterit të rënë në detyrë Afrim Bunjaku./Lajmi.net/