Blatter: Platini më kërcënoi me burg

Sepp Blatter ka deklaruar se ai është kërcënuar me burg nëse nuk jep dorëheqje nga Michel Platini përmes vëllaut të tij.

Sport

16/08/2015 09:58

Sipas zvicëranit presidenti i UEFA i ka thënë vëllaut të tij se nëse nuk jep dorëheqje unë do të përfundoja në burg.

”Platini ka qenë i ulur në një tavolinë me vëllaun tim dhe i tha: ”Seep duhet të jap dorëheqje para zgjedhjeve sepse ndryshe do të shkoj në burg”, u shpreh Blatter.

Kjo akuzë është hedhur poshtë menjëherë nga francezi Platini i cili e quan qesharake deklaratën e Blatter.