Blasta tregon se i ka mbetur ndonjë pengë pas daljes nga “BBVK”

Blasta ishte pjesë e “Big Brother VIP Kosova”, por pas një aksidenti që i ndodhi ai u largua nga shtëpia. Ai ishte i ftuar në “Mirage” ku tregoi shumëçka nga kjo aventurë. Pasi doli më herët dhe në mënyrë jo fortë të zakontë, Blasta tregon se a i ka mbetur ndonjë pengë nga bigu. Për…

ShowBiz

31/03/2023 18:39

Blasta ishte pjesë e “Big Brother VIP Kosova”, por pas një aksidenti që i ndodhi ai u largua nga shtëpia.

Ai ishte i ftuar në “Mirage” ku tregoi shumëçka nga kjo aventurë.

Pasi doli më herët dhe në mënyrë jo fortë të zakontë, Blasta tregon se a i ka mbetur ndonjë pengë nga bigu.

Për më shumë shikoni videon:

YouTube player