BKR së shpejti me shkollë profesionale të modës

Blerina Kllokoqi-Rugova duket se nuk do të ndalet. Pas suksesit me veshjet e saj në Oscar, ajo tashmë ia ka mësy që te udhëheq një ‘Summer course’ në të cilin do të jap mësime profesionale për modë…

ShowBiz

09/03/2015 18:30

Sukseset brendit BKR, të Blerina Kllokoqit-Rugova, nuk kanë të ndalur. Dizajnerja e njohur do udhëheqë një shkollë profesionale të modës e cila do të jetë në kuadër të kolegjit Fama. Ndërkaq kjo shkollë do të jetë ‘summer course’ dhe do të ketë 70 orë mësim intenziv.

Pjesë e këtij mësimi do të jenë tre drejtime, e ato  janë Fashion Desiner, Fashion Fotografi dhe më vonë do të ketë Make Up dhe Hai. Lajmi.net