Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Bizoni e godet një grua dhe e zvarrit atë nëpër rrugë

19:16 | 14 Gusht 2020

Një grua me motoçikletë u afrua afër një bizoni për të bërë fotografi dhe e pësoi shumë keq.

Gruaja 54-vjeçare po i afrohej bizonit që të bënte fotografi dhe më pas bizoni e godet dhe e rrokullis nëpër rrugë, transmeton lajmi.net.

Gruaja ishte përplasur si një leckë përpara se të godiste tokën, pas kësaj pike bizoni u kthye në tufën e tij.

The adult bison then came charging after her and threw her to the groundThe incident was captured on video happened in Custer State Park in South Dakota

Gruaja përfundoi në spital dhe thuhet se ka pësuar dëmtime të rënda, por pritet të bëjë një rikuperim të plotë.

Incidenti ndodhi ndërsa mijëra motoçiklistë shkuan në Black Hills në parkun perëndimor të shtetit për Rally Motor Sturgis 2020. /Lajmi.net/

The woman's pants ended up coming off during the attack

She ended up having to be airlifted to hospital to be treated for serious injuriesVisitors are advised to stay in their vehicles and keep a safe distance from bison