Binjakët lindin dorë për dore (Foto)

Binjakët identik janë tashmë mjaft të rrallë. Edhe më shumë të rrallë janë binjakët mono- mono: jo vetëm që rriten në të njëjtën qese amniotike, por gjithashtu ndajnë të njëjtën placentë.

Fun

13/08/2015 21:52

Jilian dhe Jenna, binjakët të cilët lindën disa ditë më parë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një rast unik, një shtatzëni si e tyre ndodh vetëm një në çdo 10 mijë herë.

Lindja e binjakëve u ndoq nga televizioni amerikan ABC i cili arriti të kapte një moment fantastik, të dy vëllezërit janë në mënyrë aq të bashkuar saqë lindën të kapur dorë për dore.