Bilanci i përleshjeve Polici-protestues: 10 të arrestuar, një polic i lënduar (Video)

Qindra aktivistë të partive opozitare kanë qëndruar para objektit të Kuvendit të Kosovës, që nga fillimi i seancës e deri në përfundimin e saj.

Lajme

24/10/2015 20:32

Mjete të ndryshme piroteknike janë hedhur në oborrin e Kuvendit, sa herë që paralajmërohej fillimi i seancës.

Pavarësisht tymit dhe zhurmës, Policia ka qëndruar e qetë dhe nuk ka reaguar.

Por, pas orës 10:00, protestuesve iu është drejtuar edhe deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi. Ai i ka inkurajuar ata që të qëndrojnë para Kuvendit deri në lajmin për anulimin e seancës.

Për më shumë, shikojeni videon. /Tribuna Channel

YouTube player