BIK njofton për vdekjen e Mulla Musa Ahmet Gërgurit

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se sot ka ndërruar jetë Mulla Musa Ahmet Gërguri nga Bardhi i Madh.

Lajme

25/10/2020 19:40

“Varrimi do bëhët nesër në mesditë,me namaz të drekës, në varrezat e vjetëra”, thuhet në njoftimin e tyre.

Njoftimi:

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”.

Sot ka ndrruar jetë Mulla Musa Ahmet Gërguri nga Bardhi i Madh.

Varrimi do bëhët nesër në mesditë,me namaz të drekës, në varrezat e vjetëra.

Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me xhennet!