‘Big Brother VIP Albania’: Meritonit dhe Ilnisës i’u jepet edhe një mundësi ta vazhdojnë garën

Vëllai i Madh i’u ka dhënë edhe një mundësi të fundit Meritonit dhe Ilnisës që ta vazhdojnë garën. Banorët pranuan që të vazhdojnë nëse edhe publiku do të votojë që ata të qëndrojnë, shkruan lajmi.net. Ata janë vendosur në dhomën e bardhë bashkë me Eglën. Ilnisa dhe Meritoni do të qëndrojnë në atë dhomë deri…

ShowBiz

02/04/2024 23:48

Vëllai i Madh i’u ka dhënë edhe një mundësi të fundit Meritonit dhe Ilnisës që ta vazhdojnë garën.

Banorët pranuan që të vazhdojnë nëse edhe publiku do të votojë që ata të qëndrojnë, shkruan lajmi.net.

Ata janë vendosur në dhomën e bardhë bashkë me Eglën.

Ilnisa dhe Meritoni do të qëndrojnë në atë dhomë deri të shtunën. /Lajmi.net/

YouTube player