Bieber vozit biçikletën e sigurimit

Justin Bieber ka qenë protagonist i një ngjarjeje të pazakonte. Këngëtari i ri e kishte marrë biçikletën e sigurimit në një kazino të Las Vegasit, me të cilën voziste në brendësi të objektit, njofton TMZ. Gjithçka kishte ndodhur në ‘The Palms Casino Resort’, kur ‘JB’ kishte shkuar për ta përcjell meçin e boksierit Floyd Mayweather.…

ShowBiz

09/11/2013 18:30

Justin Bieber ka qenë protagonist i një ngjarjeje të pazakonte. Këngëtari i ri e kishte marrë biçikletën e sigurimit në një kazino të Las Vegasit, me të cilën voziste në brendësi të objektit, njofton TMZ.

Gjithçka kishte ndodhur në ‘The Palms Casino Resort’, kur ‘JB’ kishte shkuar për ta përcjell meçin e boksierit Floyd Mayweather.

Këngëtari kanadez kishte hyrë në objekt përmes një hyrjeje të punonjësve dhe u shërbye me biçikletën e rojave të sigurimit. Ai i bëri disa xhiro, por nuk i shkoi gjatë, pasi që disa anëtarë të sigurimit e rrethuan dhe ia morën biçikletën. Më pas, Bieber e vazhdoi rrugën në këmbë, duke përfunduar në ashensor…