Beyonce inspirohet nga Michael Jackson (Foto)

Këngëtarja e njohur, Beyonce për performancën e saj në “Super Bowl”, kishte zgjedhur një veshje për të cilën është inspiruar nga Michael Jackson, i cili pothuajse të njëjtën veshje e kishte të veshur në një turne botëror 1993.

ShowBiz

08/02/2016 21:50

Veshja i ngjante edhe këngëtares shumë. Ishte një veshje e zezë, mirëpo kishte disa pulla dhe dy rripa që ishin të vendosur njëri mbi tjetrin dhe ishin ngjyrë ari.

Flokët e këngëtares ishin të valëzuara dhe grimi i saj ishte i lehtë, me nuanca të ngjyrës ari.