Beyonce dhe Jay Z mbesin pa shtëpi! (FOTO)

Janë mësuar që gjithmonë të fitojnë. Por, kësaj radhe çifti më i njohur në botë, Beyonce dhe Jay Z kanë mësuar se në jetë duhet edhe të humbin. Ata kanë humbur shtëpinë e tyre luksoze

ShowBiz

20/01/2015 18:18

Çifti i njohur Beyonce dhe Jay Z kanë dashur të blejnë një shtëpi në Los Angelos, por në ankandin që u mbajt ata nuk fituan, duke mbetur kështu pa shtëpi në këtë pjesë.

E kjo gjë duket se i ka mërzitur shumë ata. Kjo pasi që Beyonce dhe burri i saj janë aq të zhgënjyer saqë më nuk mund të shikojnë shtëpi tjetër në LA. Lajmi.net