Besoni në Babadimër

Çdo fëmijë beson se Babadimri bën mrekulli dhe sjell dhurata. Por, kur të rritemi, e kuptojmë se ato kanë qenë vetëm gënjeshtra, të cilat i kemi ‘hëngër’ nga prindërit tanë. Por, një Babadimër në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka bërë që vërtetë ta kthejmë mendjen disa vite prapa, duke besuar vërtetë në dhuratat e…

Lifestyle

13/12/2013 16:00

Çdo fëmijë beson se Babadimri bën mrekulli dhe sjell dhurata. Por, kur të rritemi, e kuptojmë se ato kanë qenë vetëm gënjeshtra, të cilat i kemi ‘hëngër’ nga prindërit tanë.

Por, një Babadimër në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka bërë që vërtetë ta kthejmë mendjen disa vite prapa, duke besuar vërtetë në dhuratat e tij. Kompania kanadeze ‘WestJet’ ka bërë diçka speciale për pasagjerët e saj.

Ishte një mrekulli e Krishtlindjeve, që duhet ta shikoni gjithsesi. Më shumë se 250 pasagjerë shkuan për të biseduar me Babadimrin, nga i cili e kërkonin nga një dhuratë.

Dhe, sapo mbërritën në destinacionin e tyre, ata u befasuan duke i gjetur dhuratat që kërkuan, tek dalja e bagazhit. Gëzimi që solli Babadimri tek fëmijët, por edhe tek të rriturit, do t’i sjell lotët në sytë tuaj.