Besimi për Prizrenin

Prizreni duket se do të jetë një ndër betejat kryesore në mes të Partisë Demokratike të Kosovës dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, në zgjedhejt e 3 nëntorit. Liderët e këtyre dy forcave politike, Hashim Thaçi e Isa Mustafa, pretendonjë fitore qysh në raundin e parë në këtë qytet, ku ata kandidojnë me Ramadan Mujën dhe…

Lajme

11/09/2013 11:21

Prizreni duket se do të jetë një ndër betejat kryesore në mes të Partisë Demokratike të Kosovës dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, në zgjedhejt e 3 nëntorit.

Liderët e këtyre dy forcave politike, Hashim Thaçi e Isa Mustafa, pretendonjë fitore qysh në raundin e parë në këtë qytet, ku ata kandidojnë me Ramadan Mujën dhe Eqrem Kryeziun.

Fushata dhe entuziazmi i këtyre dy partive për Prizrenin po rritet.

Kreu i LDK’së, i ka dalë në mbështetje kandidatit të tij në Prizren, duke u shprehur i bindur në fitoren e tij.

“Eqremi do ta fitojë Prizrenin. Po se po!”

“Por kjo nuk na mjafton, sepse Eqa do të reflektojë për të fituar edhe komunat e regjionit të Prizrenit ku kemi kandidatë që meritojnë fitore”.

Edhe Hashim Thaçi është shprehur i bindur në fitoren e Ramadan Mujës.