Bes Bujupi, dizajnuesi i konceptit virtual të Nissan (Video)

Në njërin prej panaireve më të mëdhenj të veturave në botë, është prezantuar koncepti virtual i Nissan të cilin e ka krijuar kosovari Bes Bujupi, i cili jeton dhe vepron në Londër.

Auto & Tek

17/08/2015 22:45

Koncepti i krijuar nga Bujupi është prezantuar në Tokio, ndërsa kjo nuk është e arritura e vetme e të riut nga Kosova, i cili bashkëpunon edhe me gjigant tjerë të njohur të industrisë së veturave siç janë: Audi, Mini, Nissan dhe Infiniti, transmeton klan kosova.

YouTube player