Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Berisha nuk ka të ndalur me fyerjet ndaj krerëve të shtetit, i quan legena!

19:13 | 11 Korrik 2016

“Ky territor mund të jetë sa salla e Kuvendit të Kosovës”, ka thënë ai. “Ndërsa këta legenat tanë mbi 8.300 hektar thonë nuk është asgjë, mos e bëni të madhe këtë punë”.

Deputeti i Nisma, Zafir Berisha ka thënë se shteti gjerman për 500 metra katror territor është duke kërkuar komision të demarkacionit me Çekinë

“Ky territor mund të jetë sa salla e Kuvendit të Kosovës”, ka thënë ai. “Ndërsa këta legenat tanë mbi 8.300 hektar thonë nuk është asgjë, mos e bëni të madhe këtë punë”.

“Kosova është sa një mahallë e Berlinit dhe ka tok sipas esadistve në qeveri me dhënë, ndërsa Gjermani që është sa 65 Kosova me territor s’ka 500 m2 me dhënë”, ka shkruar Berisha në Facebook. /Lajmi.net/

Lajmi.net më herët ka raportuar për formimin e një komisioni për demarkimin e vijes kufitare ndërmjet Gjermanisë dhe Çekisë

Për 500 metra territor, Gjermania kërkon komision të demarkacionit me Çekinë