Beniada befason banorët, lëpin Ilirin në fytyrë

11:22 | 21 Tetor 2021

Banorët tashmë kanë filluar sfidën e javës e cila u kërkon që 2 banorë të veshin bluzën e njejtë.

Pas sfidës për të përgatitur rakinë, banorët tanimë do të duhen të qëndrojnë të pandashëm deri spektaklin e së premtes.

Ata janë ndarë në çifte rastësore dhe do të jenë të detyuar të kryejnë thuajse çdo aktivitet të përditshëm, brenda së njëjtës bluzë.

Së fundi Beniada dhe Iliri ishin duke diskutuar ndërsa konkurrentja lëpie Ilirin në fytyrë pasi ai e përqeshi mënyrën se si ajo flet shqip-italisht.

Banorët u befasuan mjaft shumë nga ky gjest dhe filluan të brohorisnin dhe kjo bëri Beniadën t`i kujtohej se Iliri kishte grua dhe fëmijë jasht./Lajmi.net/